Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven
uitvaartcentrum-crematorium-begraafplaats-kranenburg-zwolle

Regio Zwolle

In de regio Zwolle zijn er  … uitvaartlocaties. Crematorium/begraafplaats Kranenburg, crematorium/begraafplaats Reestborgh Meppel,

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  uitvaartcentrum-crematorium-begraafplaats-kranenburg-zwolle

  'Kranenburg'

  Uitvaartcentrum Kranenburg ligt in een prachtige bosrijke omgeving met een crematorium en 2 begraafplaatsen op loopafstand. Alle faciliteiten op één terrein, dat biedt rust. Bovendien is er bij Kranenburg overdag altijd een medewerker aanwezig om u persoonlijk te woord te staan.

  Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over een ruime aula voor een condoleance of een uitvaartdienst. Voor de dienst zijn er ongeveer 80 zitplaatsen. Indien gewenst kunnen we dit aantal uitbreiden tot 155 zitplaatsen. Na de plechtigheid kunt u hier terecht voor een kop koffie, of een drankje. De ruimtes zijn eigentijds ingericht, met warme kleuren. De sfeer is rustgevend en warm.

  Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over 8 opbaarkamers, waarvan er 5 zijn gevestigd in een rijksmonument, namelijk een voormalig koetshuis op het terrein. De opbaarkamers zijn voor de naaste familie 24 uur per dag toegankelijk, met een eigen sleutel. De inrichting is sfeervol en de familie kan gebruik maken van koffie, thee en frisdrank.

  uitvaartcentrum-crematorium-begraafplaats-kranenburg-zwolle

  uitvaartcentrum-aula-crematorium-begraafplaats-kranenburg-zwolle

   

  Begrafenis Gelderland

  'Reestborgh'

  Crematorium en Uitvaartcentrum Reestborgh, ligt aan de noordkant van Meppel. Met de prettige uitstraling, het sfeervolle interieur en onze gastvrije medewerkers doen wij ons best om u zich bij Reestborgh snel op uw gemak te laten voelen.

  Voor een afscheidsdienst bij Reestborgh kunt u kiezen uit verschillende ruimtes. De grote aula heeft plaats voor meer dan 250 bezoekers (150 vaste zitplaatsen), de koffiekamer voor 250 bezoekers (90 zitplaatsen). U kunt ook kiezen voor een familiekamer met ruimte voor maximaal 30 man (24 zitplaatsen). Waar u ook voor kiest, onze medewerkers zetten zich volledig in om een sfeer te creëren die past bij de nabestaanden en het karakter van de uitvaart.

  Het uitvaartcentrum beschikt over 5 opbaarkamers die 24 uur per dag toegankelijk zijn voor nabestaanden. Zo kunt u op uw eigen wijze afscheid nemen van uw dierbare. Verder beschikken ze over meerdere condoleanceruimtes, voor kleine tot hele grote groepen.

  uitvaartcentrum-opbaarkamer-reestborgh-meppel

  uitvaartcentrum-aula-reestborgh-meppel

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  noachuitvaartzorg.nl
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.