Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven
uitvaartcentrum-domstede-utrecht

Regio Utrecht

In de regio Utrecht zijn er drie uitvaartlocaties. Crematorium Domstede, uitvaartcentrum Daelwijck en uitvaartcentrum Egginklaan.

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  uitvaartcentrum-domstede-utrecht

  'Domstede'

  Onder het dak van Domstede is zowel een crematorium als een uitvaartcentrum aanwezig. In onze familiekamers kan op afspraak een afscheidsbezoek gepland worden. Voor directe nabestaanden is er ook gelegenheid om 24 uur per dag hun overleden dierbare te bezoeken, net zoals thuis. In de sfeervol ingerichte verzorgingsruimte kunnen de nabestaanden desgewenst meehelpen bij de verzorging van de overledene.
  De directe nabestaanden kunnen voor de plechtigheid samenkomen in een eigen gezinskamer om zich in alle rust te kunnen voorbereiden op het afscheid.

  In het crematorium is een sfeervolle grote, ronde aula met 165 zitplaatsen en ruimte voor nog eens 250 staanplaatsen. Hier zijn alle moderne audiovisuele middelen aanwezig zoals twee grote 85” led-schermen. Door middel van drie camera’s kunnen we, op verzoek, een opname maken van de plechtigheid. Zo kunnen nabestaanden de afscheidsdienst thuis nog eens bekijken via usb-stick. Ook staat er een mooie zwarte vleugel in de aula voor live muziek. De aula staat standaard een uur ter beschikking, maar deze tijd kan op verzoek uitgebreid worden.

  Voor kleinere groepen (tot maximaal 25 personen) kunnen we de afscheidsplechtigheid ook in onze intieme huiskamer laten plaatsvinden. Ook hier hebben we beschikking over een muziekinstallatie en een groot beeldscherm voor het tonen van herinneringen. Deze huiskamer kan op verschillende manieren worden ingericht in samenspraak met uw uitvaartverzorger.

  uitvaartcentrum-domstede-utrecht

  uitvaartcentrum-domstede-utrecht

  Crematie Lelystad

  'Daelwijck'

  Onze aula biedt ruimte aan 300 bezoekers tijdens de uitvaart. Ook voor kleinere gezelschappen maken wij onze open ruimte eenvoudig kleiner voor een intieme sfeer. Onze nostalgische inrichting maakt dat u zich thuis kunt voelen. Ons uitvaartcentrum is onderdeel van het prachtige, groene gedenkpark Daelwijck.

  U kunt zonder afspraak, met pasje, altijd terecht in onze 24-uur opbaarkamer. Deze huiselijke kamer is voorzien van een kleine keuken en zitgedeelten. U kunt ook kiezen voor 1 van onze andere 10 opbaarkamers. U kunt in deze kamers uw overleden dierbare bezoeken op afspraak voor een kort bezoek. Daarbij krijgt u begeleiding.

  Het uitvaartcentrum beschikt over een zaal met 40 zitplaatsen, voor een condoleance die u bij ons geheel kunt afstemmen op de herinneringen aan uw verloren dierbare. Van een etnische ceremonie tot een godsdienstige, of van een kleinere gezelschap tot een heel groot publiek. Vanuit het uitvaartcentrum kunt u uw overleden dierbare in de uitvaartkist, overbrengen naar de begraafplaats of het crematorium. Met dragers of schouderen wandelt u met de kist over het gedenkpark hier naartoe. Een avondceremonie met fakkels, vuurkorven en het sprookjesachtig verlicht park is ook mogelijk.

  uitvaartcentrum-crematorium-dealwijck-utrecht

  uitvaartcentrum-crematorium-dealwijck-utrecht

  uitvaartcentrum-egginklaan-utrecht

  'Egginklaan Utrecht'

  Ons mooie uitvaartcentrum in Utrecht is gevestigd in een ruim gebouw aan de Egginklaan 51 in de wijk Transwijk. Er zijn maar liefst 5 stijlvolle aula’s voor kleine en grote gezelschappen (van 4 tot circa 150 personen) beschikbaar. Ook de afscheidssuite is gehuisvest op de Egginklaan. U beschikt hier over alle faciliteiten, die vandaag de dag bij een uitvaart gevraagd worden. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk. Daarnaast is er ruime, gratis parkeergelegenheid rond ons pand.

  uitvaartcentrum-egginklaan-utrecht

  uitvaartcentrum-egginklaan-utrecht

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  noachuitvaartzorg.nl
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.