Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven
uitvaartcentrum-de-verbeelding-zeewolde

Gemeente Zeewolde

In de gemeente Zeewolde zijn er twee uitvaartlocaties. Paviljoen De Verbeelding en Multifunctioneel kerkgebouw Open Haven.

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Uitvaartcentrum Barneveld

  'De Verbeelding'

  Er komt helaas altijd een tijd van afscheid nemen. Ondanks het verdriet willen we dit op een zo mooi mogelijke manier doen. Paviljoen De Verbeelding biedt als plek van samenkomst bij het afscheid van een geliefde een sfeervolle en intieme ruimte. Het is een bijzondere plaats voor afscheid en troost.

  U kunt in het Paviljoen een afscheidsdienst houden voorafgaand aan de crematie of begrafenis. Met de begraafplaats van Zeewolde dichtbij, kan de rouwstoet na de afscheidsdienst te voet of met de auto gaan.

  uitvaartcentrum-de-verbeelding-zeewolde

  uitvaartcentrum-open-haven-zeewolde

  'Open Haven'

  Aan een uitvaart gaat normaliter een afscheidsplechtigheid vooraf. In uw eigen vertrouwde kerk of in het crematorium. In Zeewolde kunt u ook gebruik maken van de Open Haven, een multifunctioneel kerkgebouw.

  uitvaartcentrum-open-haven-zeewolde

  uitvaartcentrum-open-haven-zeewolde

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  noachuitvaartzorg.nl
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.