Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Gemeente Lelystad

In de gemeente Lelystad zijn er twee uitvaartlocaties. Crematorium/begraafplaats Ölandhorst en de Waterlely in het Natuurpark.

 

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  'De Waterlely'

  De locatie ‘De Waterlely’ bij Natuurpark Lelystad is geschikt voor een uitvaart of condoleance. De rustgevende sfeer en het vredige uitzicht over het water en het bos maakt dit een bijzondere locatie. In discrete en persoonlijke sfeer bieden wij een samenzijn, waarbij wij op gepaste wijze omgaan met de nabestaanden en genodigden. Na de dienst kun je naar de begraafplaats of crematorium naar keuze.

  uitvaartlocatie-lelystad-waterlely

  uitvaartlocatie-lelystad-waterlely

  uitvaartlocatie-lelystad-crematorium-begraafplaats

  'Ölandhorst'

  Het crematorium in Lelystad beschikt over 2 sfeervolle aula’s en een buiten-aula in de natuurrijke omgeving. In de aula’s zijn diverse faciliteiten om de sfeer van het afscheid zoveel mogelijk zelf te bepalen. Bijvoorbeeld met muziek, licht, kleuren en beeld.

  Het grand café is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Er is een kinderhoekje en een buitenruimte, waar bezoekers bij mooi weer een drankje kunnen nuttigen.

  De algemene gemeentelijke begraafplaats grenst aan het crematorium. Hierdoor biedt deze uitvaartlocatie verschillende faciliteiten onder 1 dak; een uitvaartcentrum, crematorium en begraafplaats allemaal aan de rand van het bos.

  uitvaartlocatie-lelystad-crematorium-begraafplaats

  uitvaartlocatie-lelystad-crematorium-begraafplaats

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  noachuitvaartzorg.nl
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.