Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven
afscheidshuis-flevoland

Gemeente Dronten

In de gemeente Dronten zijn er twee uitvaartlocaties. Ons eigen Afscheidshuis Flevoland en De Wissel bij de algemene begraafplaats.

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  afscheidshuis-flevoland

  'Afscheidshuis Flevoland'

  In Dronten hebben wij ons eigen afscheidshuis staan. Afscheid nemen kunt u maar één keer, dus hebben wij hier verscheidene ruimtes om op uw eigen manier in intieme sfeer afscheid te nemen. Voor een kleinschalige condoleance is de afscheidszaal zeer geschikt.

  afscheidszaal-afscheidshuis-flevoland

  afscheidszaal-afscheidshuis-flevoland

  opbaarkamer-afscheidshuis-flevoland

  uitvaartcentrum-de-wissel-dronten-begraafplaats

  'De Wissel'

  De aula is ruim en licht en heeft een vriendelijke, open uitstraling. Hij is geschikt voor zowel een begrafenis- als een crematiedienst. Wij denken graag met u mee wanneer u uw ideeën met ons bespreekt. Zodat de ceremonie naar uw wensen verloopt.
  Na de dienst in de aula wordt uw overleden dierbare naar het graf of naar het crematorium gebracht. Als u kiest voor crematie kunt u de overledene op het uitvaartcentrum een laatste groet brengen. Of u kunt met de overledene mee naar het crematorium om het of haar tot het laatste moment te begeleiden.

  uitvaartcentrum-de-wissel-dronten-begraafplaats

  uitvaartcentrum-de-wissel-dronten-begraafplaats

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  noachuitvaartzorg.nl
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.