Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven
uitvaartcentrum-crematorium-cremaere-almere

Gemeente Almere

In de gemeente Almere zijn er twee uitvaartlocaties. Crematorium Cremaere en crematorium/begraafplaats Kruidenweg.

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  uitvaartcentrum-crematorium-cremaere-almere

  'Cremaere'

  Het crematorium Cremaere is een nieuw crematorium gevestigd te Almere. Nieuw in de zin van haar doelstellingen en manier van werken. Cremaere heeft in de basis ingezet op duurzaam werken en dit vindt u terug in alle onderdelen van ons bedrijf. Zo noemen wij de volledig elektrische oven voorzien van duurzaam ingekochte energie. Elektrisch en dus niet op gas, dus geen CO2 uitstoot. In de loop van volgend jaar worden er zonnecollectoren geplaats waardoor Cremaere zich voor 50% kan voorzien in haar eigen energiebehoeften.

  De crematie bij Cremaere gaat het om een technische crematie, ook wel stille of vrije crematie genoemd. Een belangrijk kenmerk van een dergelijke crematie is dat de afscheidsdienst waarbij, het grote afscheid niet in het crematorium maar ergens anders plaatsvindt. Het voordeel hiervan is, dat de nabestaanden vrij zijn in de keuze om de afscheidsdienst op andere locatie te laten plaatsvinden daar waar zij zich verbonden mee voelen. En zo een goedkopere uitvaart kunnen realiseren aansluitend op de wensen van uw geliefde of van de nabestaande.

  uitvaartcentrum-crematorium-cremaere-almere

  uitvaartcentrum-crematorium-cremaere-almere

  Uitvaart kosten Swifterbant

  'Kruidenweg'

  ‘Binnen staat het leven even stil, buiten gaat de hectiek van het dagelijks leven door’, was het motto van de architect van het crematorium inclusief uitvaartcentrum aan de Kruidenweg in Almere. Door de ligging tegen de Hogering aan, ontstaat een geleidelijke overgang van de drukte van alledag naar de kalmte van deze locatie.

  Crematorium Almere beschikt over een grote aula, met 130 zitplaatsen en 150 staanplaatsen, met uitzicht op onze groene tuin.

  uitvaartcentrum-crematorium-begraafplaats-almere

  uitvaartcentrum-crematorium-begraafplaats-almere

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  noachuitvaartzorg.nl
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.