Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven
natuurbegraafplaats-elspeterbos-kapel

De Veluwe

Op de Veluwe zijn er drie uitvaartlocaties. Uitvaartcentrum/crematorium Ugchelen, natuurbegraafplaats Elspeet en het crematorium in Dieren.

 

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  uitvaartcentrum-crematorium-apeldoorn-ugchelen

  'Ugchelen'

  Vlak bij het zuiden van Apeldoorn bevindt zich het uitvaartcentrum Ugchelen, aan de Derk Kamphuisweg. Dit is een ideale locatie als de crematie bij crematorium Heidehof plaatsvindt. Het uitvaartcentrum in Ugchelen heeft een moderne en warme uitstraling.

  De aula gebruikt u voor de afscheidsdienst of als koffiekamer. Hier zijn 75 zitplaatsen beschikbaar. Voor intiemere afscheidsdiensten in het uitvaartcentrum heeft u de beschikking tot een kleinere kamer. De muren van beide kamers zijn geheel van glas, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de vijver dat achter het uitvaartcentrum in Ugchelen ligt. Hier vindt u rust en ruimte en neemt u onder begeleiding van onze uitvaartverzorgers op persoonlijke wijze afscheid van uw overleden dierbare.

  In een van de vijf 24-uurskamers is het mogelijk om tot de uitvaart uw overleden dierbare regelmatig te bezoeken. Omdat u beschikking heeft tot een sleutel van de kamer, bezoekt u de overledene in het uitvaartcentrum in Apeldoorn wanneer u wilt, zo vaak als u wilt en zo lang als u wilt. U bent, naast onze uitvaartverzorgers, de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of met andere persoonlijke spullen. Neem gerust uw eigen muziek mee. Bij de 24-uurskamer in het uitvaartcentrum in Ugchelen hoort ook een koffiehoek met koffie, thee en frisdrank en een toiletruimte waarvan u gebruik mag maken.

  uitvaartcentrum-crematorium-apeldoorn-ugchelen

  uitvaartcentrum-crematorium-apeldoorn-ugchelen

  natuurbegraafplaats-elspeterbos-kapel

  'Natuurbegraafplaats Elspeterbos'

  Natuurbegraafplaats Elspeterbos is onderdeel van het grote Elspeterbos. Dit mooie bos ligt ten oosten van het dorp Elspeet (gemeente Nunspeet) aan de noordkant van de Veluwe. Het Elspeterbos is maar liefst 500 ha groot en kent een lange historie. Door vrijwel het hele bos kunt u heerlijke wandelingen maken.

  De mogelijkheid bestaat om in de omgeving van Natuurbegraafplaats Elspeterbos een afscheidsceremonie te houden, zoals in de buitenkapel, de houten kapel of aparte zaal van hotel en congrescentrum Mennorode of diverse kerken in en om Elspeet. Uw uitvaartverzorger kan u inlichten over de mogelijkheden.

  natuurbegraafplaats-elspeterbos

  Uitvaart regelen Flevoland

  'Dieren'

  Een mooi en gedenkwaardig afscheid is belangrijk. Crematorium Dieren kan u daarbij van dienst zijn en biedt volop mogelijkheden.

  Crematorium Dieren beschikt over twee aula’s binnen en één open-luchtaula. Voor welke aula u ook kiest: Op de dag van de plechtigheid willen we zorgen dat het gaat zoals u dat wilt.Om die reden zijn we graag tot in detail op de hoogte van uw wensen en plannen. Of dit nu gaat over de spreker(s), de muziek of de catering na afloop. Onze medewerkers helpen en adviseren u graag.

  Voorafgaand aan een plechtigheid worden uw gasten ontvangen in een van de ontvangstruimten. Voor de directe familieleden is er aangrenzend een sfeervolle familiekamer.

  crematorium-dieren-uitvaart

  crematorium-dieren-uitvaart

   

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  noachuitvaartzorg.nl
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.