Michel F.Ch. Lemstra overleden op 3 december 2022

Michel F.Ch. Lemstra

20 augustus 1970

3 december 2022

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Lieve Joris,

  Ik ken natuurlijk alleen maar jou …
  Maar als jij ook maar een heel klein beetje op je vader lijkt, weet ik zeker dat hij een hele bijzondere man moet zijn geweest …

  En wat is het vreselijk dat hij zo plotseling wegvalt … Woorden kunnen niet beschrijven hoe dit voor jou en jouw familie moet voelen.

  Heel veel sterkte met dit plotselinge verlies en de pijn die dit veroorzaakt.
  Ik denk aan jou en jullie en hoop dat jullie een manier vinden om dit verdriet een plek te geven …

  Liefs, Christèl Zeldenrust

 2. Beste familie Lemstra,

  Namens de directie van autobedrijf Broekhuis (werkgever van Stef) willen we jullie condoleren met dit trieste en tragische verlies! We wensen jullie allen voor nu en in de toekomst heel veel sterkte toe! Onze gedachten zijn bij jullie en we leven met jullie mee!

 3. We zijn erg geschrokken van het plotselinge overlijden van Michel. Ik ken Michel vanuit onze IT dienstverlening aan Storteboom.

  Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst!

  Jan Pultrum
  IT / Arrix Automatisering

 4. Hallo Geesje, kinderen en verdere familie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Michel. Wat een enorme klap voor jullie. Ik zal hem herinneren als een betrokken broer in de Heer, die altijd voor je klaarstond. Het is onwerkelijk dat hij er niet meer is. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit immense verdriet te verwerken. Ik had graag naar de dienst willen komen, maar was zelf ziek door bronchitis. Helaas lukte het ook niet om via de link de dienst te bekijken. Weet in ieder geval dat ik op die dag en tijdstip aan jullie heb gedacht. Ik bid dat Gods nabijheid en troost jullie mag helpen om dit een plekje te geven. Hartelijke groet, Marieke van Zeeland

 5. Beste familie Lemstra,

  Gecondoleerd met dit plotselinge verlies. Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe voor de komende tijd!

  Patrick Petersen