Michel F.Ch. Lemstra overleden op 3 december 2022

Michel F.Ch. Lemstra

20 augustus 1970

3 december 2022

16 reacties op “Michel F.Ch. Lemstra”

 1. Margriet Edens avatar
  Margriet Edens

  Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht toegewenst om met dit verlies om te kunnen gaan.

 2. Karin Edens en Nick Kuipers avatar
  Karin Edens en Nick Kuipers

  Lieve Geesje en kinderen,

  Heel veel sterkte met dit grote verlies. We denken aan jullie.

  Liefs Nick en Karin

 3. Christel Zeldenrust avatar
  Christel Zeldenrust

  Lieve Joris,

  Ik ken natuurlijk alleen maar jou …
  Maar als jij ook maar een heel klein beetje op je vader lijkt, weet ik zeker dat hij een hele bijzondere man moet zijn geweest …

  En wat is het vreselijk dat hij zo plotseling wegvalt … Woorden kunnen niet beschrijven hoe dit voor jou en jouw familie moet voelen.

  Heel veel sterkte met dit plotselinge verlies en de pijn die dit veroorzaakt.
  Ik denk aan jou en jullie en hoop dat jullie een manier vinden om dit verdriet een plek te geven …

  Liefs, Christèl Zeldenrust

 4. Jos en Claudia avatar
  Jos en Claudia

  Gecondoleerd met het verlies van je maatje, vader, schoonvader, broer…heel veel sterkte aankomende tijd met het verlies van Michel.

 5. Marc Reijsbergen avatar
  Marc Reijsbergen

  Beste familie Lemstra,

  Namens de directie van autobedrijf Broekhuis (werkgever van Stef) willen we jullie condoleren met dit trieste en tragische verlies! We wensen jullie allen voor nu en in de toekomst heel veel sterkte toe! Onze gedachten zijn bij jullie en we leven met jullie mee!

 6. Rick den Hartog avatar
  Rick den Hartog

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie man/vader.

  Rick en Ron

 7. Junior Korver avatar
  Junior Korver

  Gecondoleerd met het onverwacht verlies. Wens jullie gezin heel veel kracht en sterkte toe de komende tijd om dit verlies te verwerken.

 8. Hans en Esther Edens avatar
  Hans en Esther Edens

  Gecondoleerd met het verlies van Michel. Heel veel sterkte. Groeten, Hans en Esther

 9. Eefke Velthuysen avatar
  Eefke Velthuysen

  gecondoleerd met het verlies van michel

 10. Fam Kaptein avatar
  Fam Kaptein

  Namens de hele familie gecondoleerd en veel sterkte voor jullie allemaal wij zullen onze buurman en vriend missen.

 11. Merel Kaptein avatar
  Merel Kaptein

  Gecondoleerd family lemstra , hij was net zoals familie voor me. Net zoals iedereen ????❤️

 12. Jan Pultrum avatar
  Jan Pultrum

  We zijn erg geschrokken van het plotselinge overlijden van Michel. Ik ken Michel vanuit onze IT dienstverlening aan Storteboom.

  Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst!

  Jan Pultrum
  IT / Arrix Automatisering

 13. Ruben ter Hoeve avatar
  Ruben ter Hoeve

  Gecondoleerd, ik leef met je mee Joris
  Groetjes van je collega Ruben

 14. Marieke van Zeeland avatar
  Marieke van Zeeland

  Hallo Geesje, kinderen en verdere familie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Michel. Wat een enorme klap voor jullie. Ik zal hem herinneren als een betrokken broer in de Heer, die altijd voor je klaarstond. Het is onwerkelijk dat hij er niet meer is. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit immense verdriet te verwerken. Ik had graag naar de dienst willen komen, maar was zelf ziek door bronchitis. Helaas lukte het ook niet om via de link de dienst te bekijken. Weet in ieder geval dat ik op die dag en tijdstip aan jullie heb gedacht. Ik bid dat Gods nabijheid en troost jullie mag helpen om dit een plekje te geven. Hartelijke groet, Marieke van Zeeland

 15. Patrick Petersen avatar
  Patrick Petersen

  Beste familie Lemstra,

  Gecondoleerd met dit plotselinge verlies. Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe voor de komende tijd!

  Patrick Petersen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader