Kees Spruijt overleden 22-05-2023

Kees Spruijt

2-4-1964

22-5-2023

11 reacties op “Kees Spruijt”

 1. Joop Verschuuren avatar
  Joop Verschuuren

  Vaarwel Kees. Je was een man uit duizenden, rust zacht vriend

 2. Denice avatar
  Denice

  Lieve Kees, bedankt voor alle mooie herinneringen. Mijn herinneringen aan jou, maar ook de herinneringen die we samen delen. Op de meest bijzondere en uiteenlopende plekken kwamen wij elkaar steeds tegen. Als ik aan jou denk, moet ik grinniken, lachen en huilen. Bedankt dat je er was. Je bent een prachtig mens. Ik bewaar jou in mijn hart. Misschien tot ziens, dat is wat ik hoop. Rust zacht. Sterkte aan allen die jou liefhebben.

 3. Pedro avatar
  Pedro

  Lieve Kees, we hebben samen een leuke tijd gehad in de markthal, deze herinneringen zullen me altijd bijblijven.

 4. Robert de Geus avatar
  Robert de Geus

  Till we meet again gozert!

 5. Danny Kort avatar
  Danny Kort

  R.I.P Kees en zoals wij Feyenoorders zeggen en zingen You Never Walk Alone, Waar je ook bent en of heen gaat. Rust zacht Kees.

  Aan de nabestaanden Familie, Vrienden en bekenden Gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van Kees.

  Danny Kort.

 6. Kenny avatar
  Kenny

  Jaren geleden al gingen we naar tal van bijzondere plekken in de stad. Je wist altijd wat er speelde en ging altijd je eigen weg, ook al was dat niet altijd de makkelijkste. Rotterdam verliest een kleurrijk en warm mens. Rust zacht Kees, we zullen je nooit vergeten.

 7. :Michelle: D avatar
  :Michelle: D

  Lieve Kees,

  Wij hadden al afscheidt genomen en toch wil ik hier nog schrijven. Dank je wel voor alle mooie gesprekken. Dat je als een soort vader figuur je om mij bekommerde. Uit het oog maar nooit uit het hart. Het uitspreken van liefde. De keer dat je op het randje stond om er een einde aan te maken en dat we uren hebben gesproken! Kort daarna werd je ziek en hebben wij elkaar helaas niet meer gezien.

  Het leven heeft je getekend en het was zwaar en intens voor je. Met de laatste jaren dat Sandra aan je zijde stond leek je weliswaar gelukkig. Je was ontzettend blij met haar!

  Dat je nu in zachtheid mag rusten en door naar de volgende dimensie.

  Zachte kracht voor een ieder die Kees moet missen.

  :Michelle:

 8. Roy avatar
  Roy

  Kees, wat een bijzondere vent was jij. Elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een fotosessie voor een van je boeken. In de jaren er na elkaar steeds vaker tegen gekomen op plekken waar we beide foto’s schoten. Je wierp jezelf op als een soort mentor. Bedankt voor alle leerzame en bijzondere avonturen die we in de loop der jaren samen hebben gedeeld.
  See you again!

 9. Ingrid Huijsman avatar
  Ingrid Huijsman

  Dag lieve Kees,
  Sinds ons boekje ‘Plein West’ voor deelgemeente Delfshaven zit je in mijn hart. Dank dat ik sindsdien af & toe een stukje met je mee mocht varen. <3
  Ingrid

 10. Robert-Jan Piek avatar
  Robert-Jan Piek

  Kees,
  Altijd puur, altijd uit jouw hart.
  Niet altijd makkelijk, niet voor jezelf niet voor anderen.
  Altijd oog voor zaken die andere niet zagen.

  Het was een voorecht jou te hebben mogen kennen.

  Rust zacht.

  YNWA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader