Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Jong volwassen

Op de overgang van kind naar volwassene, ging jouw kind een heel andere overgang in. Van levend naar dood. Hoe oneerlijk kan het zijn. Je wilt nog lang geen afscheid nemen. Je wilt gewoon doorleven zoals het was. Je kind zich verder zien ontwikkelen. Maar helaas. Je wordt geconfronteerd met de pijnlijkste periode in je leven. Het afscheid van die grote goedzak. Wij helpen je graag bij een persoonlijk afscheid, precies zoals past bij jouw lieverd.

Voorbespreking bij verwacht overlijden

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van te voren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil en kan zelf een aantal dingen (laten) regelen. Noach Uitvaartzorg Midden Nederland biedt de mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Zo kunnen we vooraf de wensen van uw kind duidelijk krijgen waardoor er na het overlijden minder door u geregeld hoeft te worden. Dit geeft u als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat.

Ieder kind is uniek, het afscheid van uw kind zal uniek zijn. Wij staan open voor alle wensen en ideeën en zullen proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De wensen van u en uw kind staan centraal.

Social Media

In een puber leven speelt social media tegenwoordig vaak een grote rol. Ze hebben vaak veel contacten waar de ouders geen weet van hebben. Het nieuws van het overlijden kan u soms dan ook “inhalen”; het gaat sneller over het internet dan dat u het als ouders aan de rest van de familie kunt vertellen. Maar het kan ook een juiste manier van bekendmaking zijn door deze contacten te gebruiken en in te zetten. Wij helpen u hier graag bij.

Chat openen
Een overlijdende melden?
noachuitvaartzorg.nl
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.