Gratis voorgesprek

Kennis maken met onze uitvaartverzorgers & wensen bespreken.

Uw vragen en wensen staan centraal

Staat u nog vol in het leven, maar nadert binnenkort uw levenseinde? Dan is het verstandig om een voorgesprek met één van onze uitvaartverzorgers in te plannen. Tijdens dit voorgesprek kunt u met ons kennismaken, kunt u uw vragen stellen en kunnen we samen met u uw wensen op een rijtje zetten. Als uw wensen bekend zijn, scheelt dit heel veel voor uw nabestaanden.

Hier gaat dit artikel over:

Wat bespreken we tijdens een gratis voorgesprek?

Tijdens het gratis voorgesprek kijken we ook graag met u naar uw uitvaartverzekering. Hoe is uw uitvaartverzekering precies geregeld? Dekt uw verzekering de kosten, of zijn er onderdelen die niet gedekt worden door de verzekering, en wat kost dat dan precies? En wat kunnen we nog regelen om het voor uw nabestaanden zo makkelijk mogelijk te maken?

U kunt werkelijk waar alles vragen aan onze uitvaartverzorger. Dit kunnen vragen met betrekking zijn tot de uitvaart zelf, maar ook tot bijkomende zaken. Tijdens het gesprek kijkt onze uitvaartverzorger ook graag met u mee naar uw uitvaartverzekering.

Tijdens het gratis voorgesprek kijken we ook graag met u naar uw uitvaartverzekering. Hoe is uw uitvaartverzekering precies geregeld? Dekt uw verzekering de kosten, of zijn er onderdelen die niet gedekt worden door de verzekering, en wat kost dat dan precies? En wat kunnen we nog regelen om het voor uw nabestaanden zo makkelijk mogelijk te maken?

Waar we dit gratis voorgesprek voeren, is volledig aan u. U bent van harte welkom bij ons, maar wij komen ook maar al te graag bij u thuis langs. Ook als u het gesprek op een andere locatie wilt voeren, is dat mogelijk. Wij vinden het vooral van belang dat het gesprek plaatsvindt op een plek waar u zich fijn voelt.

Randzaken bespreken

Onze uitvaartverzorger wijst u tijdens het gesprek ook nog op belangrijke zaken. Dit zijn veelal zaken waar u nog niet bij stilgestaan heeft of zaken die voor u nog onbekend zijn. Met dit gratis voorgesprek krijgt u in ieder geval een hoop nuttige informatie aangereikt.

Wensenboekje en offerte

Na afloop van het gesprek krijgt u van onze uitvaartverzorger een wensenboekje. In dit boekje kunt u bijvoorbeeld al uw wensen opschrijven. Aan de hand van dit wensenboekje zijn wij in staat om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Familie en vrienden

Heeft bijvoorbeeld uw familie of vrienden vragen over de uitvaart? Zij zijn van harte welkom om bij het voorgesprek aan te schuiven. Wij kunnen voor kleinere groepen ook alles uitleggen met betrekking tot de rondvaart.

Prettig en ontspannen het gesprek aangaan

De voorgesprekken die wij voeren, worden als prettig en ontspannen ervaren. Wij leggen nergens druk op, maar zorgen er wel voor dat u over uw wensen na gaat denken. Daarnaast maken wij alles bespreekbaar. Dit is niet altijd even makkelijk, maar onze uitvaartverzorger zorgt ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt.

Erwin Livestro

Vrijblijvend voorgesprek

Druk op de knop of bel naar 0321 745 067 voor meer informatie.

CONTACT OPNEMEN

Uitvaartwensen vooraf kenbaar maken

Tijdens het voorgesprek bespreken wij alles wat met uw uitvaart te maken heeft. Zo kunnen we alvast met u naar de mogelijkheden kijken, bijvoorbeeld met betrekking tot het soort uitvaart. Wilt u het liefste gecremeerd worden of wilt u liever begraven worden? Als u daar op dit moment nog geen idee van heeft, vertelt onze uitvaartverzorger u hier graag alles over.

Door dit voorgesprek gaat u nog beter nadenken over uw uitvaart. U weet daardoor zeker dat u het voor uw nabestaanden zo makkelijk mogelijk maakt. Bovendien kunt u op deze manier uw uitvaart regisseren; u weet dat uw uitvaart precies gaat worden zoals u graag zou willen.

Heeft u op dit moment vragen over de komende uitvaart? Ook dan komt het gratis voorgesprek maar al te goed van pas. Wij horen graag uw vragen aan en voorzien u van passende antwoorden. Antwoorden waar u echt iets aan heeft en waarmee we samen uw uitvaart kunnen voorbereiden.

Uw uitvaartverzekering samen bekijken

Tijdens het voorgesprek kijken we graag met u naar uw uitvaartverzekering. Ongeacht wat voor uitvaartverzekering u bij welke uitvaartverzekeraar heeft, kunt u bij ons terecht. We nemen graag uw wensen door en kijken of uw huidige polis aansluit op uw uitvaartwensen.

Daarnaast kijken we met u naar de dekking. Hierbij kijken we ook wat de mogelijkheden zijn, uitgaande van de betreffende dekking. Heeft u op dit moment geen uitvaartverzekering? Dan kunt u eveneens bij ons terecht. Alle vragen over bijvoorbeeld de kosten uw uitvaart kunt u ook tijdens het voorgesprek stellen.

Vrije keuze, ook bij een uitvaartverzekering

Voor het laten verzorgen van uw uitvaart heeft u vrije keuze wat betreft uitvaartverzorger. Dit is het geval bij elke uitvaartverzekering bij elke verzekeraar, ook bij bijvoorbeeld Monuta, Yarden en Dela. Ons advies is om altijd te kiezen voor een verzekeraar die bij u past, waar u zich goed bij voelt en die u volledig vertrouwt. Maakt u een vergelijking tussen ons en de uitvaartverzorger van uw uitvaartverzekeraar? Dan merkt u direct op dat onze tarieven altijd lager liggen.

Dit wilt u vooraf geregeld hebben

Wensenboekje en uitvaartpolis: Bij ons voorgesprek krijgt u van ons een wensenboekje. Het advies is om dit wensenboekje in te vullen en samen met uw uitvaartpolis op een vaste plek te bewaren. Laat uiteraard aan uw nabestaanden weten waar zij dit kunnen vinden.

Adressenlijst: Als voorbereiding op uw uitvaart kunt u alvast een adressenlijst samenstellen. Dit maakt het versturen van de rouwkaarten een stuk makkelijker voor uw nabestaanden.

Testament: Het advies is om altijd voor een passend en duidelijk testament te zorgen. Ook hierbij is het advies om dit testament op een vaste plek te bewaren. Op deze plek kunt u eveneens de wilsverklaring en (donor)codicil bewaren.

Social media: Als u social media accounts heeft, is het advies om de gebruikersnamen en wachtwoorden hiervan op te schrijven. Met deze gegevens is het voor uw nabestaanden makkelijk(er) om de accounts te verwijderen.

Uitvaartverzorgers Linda Ronald en Erwin

Veelgestelde vragen

Wij hebben opgemerkt dat bepaalde vragen vaker aan ons worden gesteld. Daarom onderstaand antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat doen ze bij thanatopraxie?

Tijdens de thanatopraxie behandeling wordt er door de verzorger een conserverend middel in de bloedbaan van de overledene gespoten. Andere lichaamsvloeistoffen worden tegelijkertijd afgevoerd. De verzorger masseert vervolgens het lichaam van de overledene om de conserverende vloeistof goed over het lichaam te verdelen. Na het licht balsemen van het lichaam van de overledene, wordt deze door de verzorger weer aangekleed.

Hoe ziet een gebalsemd lichaam eruit?

Thanatopraxie wordt gebruikt omdat deze behandeling cosmetische voordelen kent. Eventuele lijkvlekken verdwijnen, net zoals lijkbleekheid. Dit ziet u vooral terug bij de hals, oren en handen. De vloeistof wordt voorzien van een rozige kleurstof, waardoor het lichaam van de overledene een natuurlijke kleur krijgt.

Hoelang blijft het lichaam “goed” na het balsemen / thanatopraxie?

Thanatopraxie zorgt ervoor dat het lichaam van een overledene langer geconserveerd blijft, de natuurlijke ontbinding duurt langer. Een gebalsemd lichaam blijft doorgaans goed tot aan de daadwerkelijke uitvaart.

Contact met ons opnemen

Kantoor

Ambachtshof 24, 8251 KV, Dronten

Contact

E-mail: info@noachuitvaartzorg.nl
Telefoon: 0321 – 745 067

Openingstijden

Melden overlijden: 24 uur per dag
Kantoor: Maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 17:00 uur