Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Grafmonumenten

De keuze voor het type grafmonument en de uitvoering daarvan is erg persoonlijk. Grafmonumenten kunt u bij van der Meer Natuursteen daarom ook in diverse duurzame en originele uitvoeringen krijgen.

Algemeen

Na het verlies van uw dierbare vinden wij het erg belangrijk dat u op een zeer persoonlijke wijze en met volle aandacht een goed advies krijgt over wat de mogelijkheden zijn.
Natuursteen zoals graniet en marmer, maar ook rvs (roestvrijstaal) en glas zijn materiaalsoorten die vaak worden ingezet en waarin wij een ruim assortiment kunnen aanbieden.

Verzekeringen grafmonument

Als u uw dierbare zorgeloos wilt gedenken, kan een verzekering voor het grafmonument daar een financiële zekerheid in bieden, want een grafmonument kan als gevolg een onverwachte gebeurtenis beschadigd raken. Een onverwachte gebeurtenis kan zijn: vandalisme, diefstal, grondverschuiving, hevige regenval, storm, brand of door beschadiging door toedoen van het ruimen van naastgelegen graven.

Niet alleen het grafmonument maar ook de aangebrachte graf accessoires zoals grafdoeken, fotolijsten, lantaarns, bloembakken, bloemenvazen en beelden kunnen ook meeverzekerd worden. Om de financiële gevolgen van de schade voor u op te vangen, is er een grafmonument verzekering. Een verzekering die een grafmonument tegen tal van onverwachte gebeurtenissen beschermt.

Wij bieden als extra service de mogelijkheid tot het verzekeren van een grafmonument. Een grafmonument of urnmonument is een tastbare herinnering aan iemand die u dierbaar is. Als daar iets mee gebeurt, is het belangrijk dat de schade zo snel mogelijk en goed wordt hersteld.

Een aantal schadeoorzaken kunnen uitgesloten zijn. Het kan dan gaan om oxidatie, slijtage, schimmelvorming, ongedierte, reparatie of reiniging van het grafmonument of molest en bewerking.

Chat openen
Een overlijdende melden?
noachuitvaartzorg.nl
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.