Financiën

Of u nu wel of geen uitvaartverzekering hebt, u kunt ons altijd direct bellen. Veel mensen hebben een verzekering bij Dela, Ardanta, Reaal of een andere verzekeraar. Wij regelen de uitkering van de verzekering voor u. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen altijd voor een liefdevol afscheid.

Uitvaartverzekering polisblad

Kosten van een uitvaart

Vaak krijgen we de vraag wat een uitvaart kost. Dat is een begrijpelijke vraag, want u wilt zekerheid hebben en niet achteraf tegen verrassingen aanlopen. Wij zijn altijd duidelijk over geldzaken. We geven niet zomaar een bedrag op, want de kosten van een uitvaart kunnen sterk variëren. Bijvoorbeeld, een sober afscheid thuis zal een ander financieel plaatje opleveren dan een uitbundig afscheid in een theater of Van der Valk.

De kosten hangen af van uw persoonlijke voorkeuren. Daarom willen we graag met u in gesprek gaan, om vragen te stellen en voorbeelden te geven. Daarna sturen we u een heldere begroting, op basis van uw verhaal en uw wensen. We zetten alles overzichtelijk op papier en houden rekening met eventuele uitvaartverzekeringen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en is de hoogte van de factuur nooit een verrassing.

Wensenboekje

Wat zijn volgens u de belangrijkste dingen bij uw afscheid? Het is fijn als anderen hiervan op de hoogte zijn, zodat ze de juiste keuzes kunnen maken. Vul een wensenboekje in om ze te laten weten wat u belangrijk vindt.

Het is nooit te vroeg om een wensenboekje in te vullen, zelfs wanneer u nog prima gezond bent. Zo kunt u het aanpassen wanneer uw wensen en smaak veranderen door de jaren heen.