Elly Vermaas van Turennout

Elly Vermaas van Turennout overleden 30 december 2022

Elly Vermaas van Turennout

8 februari 1949

30 december 2022

8 reacties op “Elly Vermaas van Turennout”

 1. Harm en Anita avatar
  Harm en Anita

  Hoi Tom, heel veel sterkte dat je de kracht en liefde van Jezus mag ervaren.

  Liefs,
  Harm en Anita

 2. Tjamme en Gerda Vis avatar
  Tjamme en Gerda Vis

  Beste Tom,

  Ons meeleven met het overlijden van Ellie.
  We wensen jou en jouw (klein) kinderen Gods kracht om dit verlies te dragen.

  Tjamme (zoon van Roelof en Femmie) en Gerda Vis

  (ik (Remco, de moderator) heb de adresgegevens en telefoonnummer bij deze reactie weggehaald, deze heb ik echter wel genoteerd.

 3. Corry Boot-Oomen avatar
  Corry Boot-Oomen

  Tom, familie, kinderen en kleinkinderen,
  Elly was voor ons 25 jaar lang een bijzonder trouwe hulp in de huishouding.
  Ze was er voor je als het nodig was.
  Dat hebben wij altijd zeer gewaardeerd.

  Veel troost en sterkte voor de komende tijd.
  Corry Boot-Oomen

 4. Fam van weelde avatar
  Fam van weelde

  Gecondoleerd met het overlijden van Elly.

  De Heer is mijn herder.
  Het ontbreekt mij aan niets
  Hij laat mij rusten in groene weiden
  En voert mij naar vredig water.
  (psalm 23)

  John, marjan, youri, Ivan, jayson en matheo van weelde

 5. Nelderoon avatar
  Nelderoon

  Tom ,kinderen en klein kinderen gecondoleerd met het overlijden van Elly.
  Ik kon helaas niet aanwezig zijn bij de afscheids dienst de griep heeft me te pakken .
  Ik ken Elly uit de tijd in Alphen aan de Rijn . De eerste beste keer dat daar in de kerk waren
  Vroegen zij ons meee op de koffie en er zijn op veel bakkies gevolgd. Ook hebben we veel geklaverjast .
  Dat nog wel gezellige herinneringen, later kwamen we jullie weer tegen in Lelystad en nog weer later in Dronten.
  En nu hebben jullie haar naar haar laatste rustplaats gebracht waar ze wacht op de wederkomst.
  Ik wil jullie allemaal veel sterkte toewensen en Gods troost en nabijheid voorde komende tijd .
  Hartelijke groet ,
  Nelde Roon Goud

 6. Chris und Fanny Schlatter avatar

  Lieber Tom, liebe Renske, liebe Karin, lieber Karel, liebe Angehörige

  Ich möchte Euch allen, insbesondere auch in Namen meiner lieben Frau Fanny, mein innigstes Beileid bekunden.

  Die Nachricht von Ellys Ableben hat mich zu tiefst erschüttert. In den vielen Jahren, während denen sie Fannys Mutter tatkräftig im Haushalt unterstützt hat, habe wir Elly als äusserst liebenswürdigen und unkomplizierten Menschen kennen und schätzen gelernt. Ihre fröhliche Art, immer zu irgendwelchen Scherzen aufgelegt, wird uns stets in bester Erinnerung bleiben.

  Elly wird in unseren Herzen für immer weiterleben.

  Wir wünschen Euch für die kommenden Tage und Wochen, dass die Erinnerung an Elly Euch allen Kraft und Hoffnung spendet.

  In tiefer Trauer sind wir mit Euch verbunden.
  Chris und Fanny Schlatter

 7. Mattie van Benthem avatar
  Mattie van Benthem

  Lieve Ellie elke zondag kwam je mijn moeder soep brengen en even een praatje maken.
  Mijn moeder was daar erg blij mee..
  Mijn moeder is bijna twee jaar geleden overleden.
  Je was ook bij haar afscheid.
  Mijn man werkte met Tom bij Impact
  Hij vertelde altijd hoe het met je ging.
  Je was een ontzettend positief iemand .
  En nu ben je er niet meer .
  Tom ik wens jou de komende tijd heel veel sterkte toe .Bertus en Mattie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noach Uitvaartzorg
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
powered by Google
ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader