Diensten

Onze ervaren uitvaartverzorgers zorgen voor uw uitvaart, van A tot en met Z

Diensten

Gratis voorgesprek

Tijdens dit gesprek kunt u kennis met ons maken en vragen stellen. Eventueel kunnen we samen kijken naar de dekking van uw verzekering.

Crematie

Wij verzorgen crematies bij elk gewenst crematorium in en rondom Flevoland. Cremeren is doorgaans goedkoper dan begraven.

Begrafenis

Wij kunnen uw begrafenis regelen bij elke gewenste begraafplaats in Nederland. Van een particulier graf tot algemeen graf en van een zandgraf tot grafkelder.

Kinderuitvaart

Het overlijden van een kind, is het ergste wat ouders kunnen overkomen. Een passend afscheid is daarom van groot belang. Wij werken vanuit ervaring en helpen graag.

Christelijke uitvaart

Als christenen weten wij als geen ander dat de dood voor ons niet het einde is. Wij helpen u, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder.

Multiculturele uitvaart

Elke religie en cultuur kent z’n eigen gebruiken en rituelen. Wij kunnen invulling geven aan uw uitvaart en de nodige rouwrituelen daarin verwerken.

Repatriëring

Een overleden partner, vriend, vriendin of familielid terugbrengen naar Nederland of omgekeerd. Wij verzorgen het gehele traject, inclusief het nodige papierwerk.

Thanatopraxie

Thanatopraxie is het licht balsemen van het lichaam. Hierdoor blijft het lichaam langer geconserveerd. Ons verzorgingsteam kan de balseming van uw dierbare verzorgen.

Rouwvervoer

Noach Uitvaartzorg maakt gebruik van een eigen wagenpark met eigen chauffeurs. Van een stijlvolle Volvo staatsiewagen tot en met een rouwkoe met begeleider.

Uitvaartkisten

Wij leveren vanuit ons eigen depot in Dronten honderden soorten uitvaartkisten. Geen wachttijden en doorgaans binnen een tijdsbestek van enkele uren geleverd.

Uitvaartmanden

Uitvaartmanden nemen in populariteit toe, vooral bij ecologisch verantwoorde uitvaarten. Wij leveren deze direct uit voorraad, tegen de scherpste prijzen.

Urnen en assieraden

Wij leveren ruim 1100 urnen en assieraden, rechtstreeks vanuit ons depot en showroom in Dronten. Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs..

Rouwkaarten

Noach Uitvaartzorg beschikt over een ruim assortiment rouwkaarten. Wij kunnen ook unieke rouwkaarten ontwikkelen. Wij drukken de kaarten zelf.

Rouwbloemen

Dagelijks worden rouwboeketten samengesteld door ons eigen bloembinders. Van unieke creaties tot bloemen uit de tuin van uw dierbare. Alles is mogelijk.

Coronamaatregelen

De medewerkers van Noach Uitvaartzorg nemen altijd de laatste corona regels in acht. Heeft u vragen over eventuele beperkingen, neem dan contact met ons op.

Erwin Livestro

Gratis voorgesprek

Kennismaken, uw wensen doornemen en uw verzekering nakijken.

Wij staan altijd voor u klaar

Contact opnemen met een uitvaartcentrum of uitvaartverzorger wordt vaak ervaren als spannend of eng. Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij u diverse manieren aan om contact met ons op te nemen. In geval van overlijden is het echter wel aan te bevelen ons gewoon te bellen. Telefonisch zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Druk op de knop voor onze contactmogelijkheden.

Contactformulier

Maak gebruik van onze contactformulier wanneer u een niet urgente vraag of opmerking heeft. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.

E-mail versturen

Niet urgente vragen of opmerkingen kunt u eveneens naar ons mailen. Ook in dit geval reageren wij doorgaans binnen één werkdag.

Contact via WhatsApp

Heeft u een dringende vraag of wilt u spoedig iets aan ons doorgeven, dan kunt u onze medewerkers 24 uur per dag via Whatsapp bereiken.

Telefonisch contact

Heeft u een urgente vraag, opmerking, of wilt u een overlijden doorgeven? Dan kunt u ons telefonisch bereiken. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Passie drijft ons bij het organiseren van uitvaarten

Uitvaartverzorger Linda van Altena

Uitvaartleider

Nee ken ik niet. Een uitvaart hoort naar uw wens en die van de nabestaanden zijn. Daar zet ik mij elke dag voor in.

Linda van Altena, Uitvaartleider

Uitvaartverzorger Ronald Thiemes

Uitvaartleider

Je hebt één kans om er iets moois van te maken, iets persoonlijks. Ik heb bij het maken van mooie herinneringen.

Ronald Thiemes, Uitvaartleider

Uitvaartverzorger Erwin Livestro

Uitvaartleider

Ik zie het als mijn taak om anderen te helpen. Dat doe ik graag. Daarom sta ik 24 uur per dag voor u klaar.

Erwin Livestro, Uitvaartleider

Contact met ons opnemen

Kantoor

Ambachtshof 24, 8251 KV, Dronten

Contact

E-mail: info@noachuitvaartzorg.nl
Telefoon: 0321 – 745 067

Openingstijden

Melden overlijden: 24 uur per dag
Kantoor: Maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 17:00 uur