Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

De verzorging

De verzorgers van AVN verzorgen met professionele ervaren zorg, liefde en aandacht de laatste verzorging, zodat nabestaanden waardig afscheid kunnen nemen. Het is ons doel om de overledene zoveel mogelijk als ‘’zichzelf’’ op te baren.
Familie en nabestaanden kunnen bij de verzorging meehelpen als ze daar de behoefte aan hebben. Ook alleen fysiek aanwezig zijn is mogelijk. Wij hebben alle ruimte in huis om u, mocht dat gewenst, zijn te betrekken in de laatste verzorging. Verder hebben we een tillift, waarmee uw geliefde op een respectvolle wijze in de kist gelegd kan worden.

De verzorgers zullen hen begeleiden bij deze emotionele momenten.
Nabestaanden kunnen er voor kiezen om hun geliefde thuis op te baren, en dat kan op meerdere manieren.
Enkele mogelijkheden zijn op bed, in een kist, een uitvaartmand of gewikkeld in een lijkwade op een opbaarplank.
Het is van groot belang voor het rouwproces van de nabestaanden, dat zij een goede herinnering hebben aan de wijze van verzorgen en opbaren van hun naaste. Naast de verzorgingsruimte hebben wij in ons Afscheidshuis ook de mogelijkheid om op te baren in diverse sfeervolle huiskamers. U heeft daarbij keus in een kleine intieme setting of voor grote families hebben we een mooie ruime zaal.

Vervoer

AVN zorgt tevens voor een betrouwbaar en respectvol vervoer van uw geliefde. Het overbrengen van de overledene verzorgen wij met een bus voor verzorging of met een rouwauto. Ook voor de verzorging staat voorop dat religie, woonplaats, en of gebruiken geen belemmering zijn om onze zorg te verlenen. Wij rijden met alle liefde het hele land door om voor u een passende laatste verzorging te verzorgen.

Chat openen
Een overlijdende melden?
noachuitvaartzorg.nl
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.