Toon Sluijs

05 mei 1958
Overleden 2022 Toon Sluijs

Zomaar ineens,

nu verder zonder hem, dat doet pijn,

te weten nooit meer samen te zijn.

13 februari 2022
De rouwkaart De rouwadvertentie
Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding

Reacties

Toon herinner ik me als een hardwerkende man met een flinke dosis humor. Een grappige oom met het hart op de juiste plek. Hopelijk heeft hij veel genoten van zijn reizen samen met zijn gezin. Want daar stond hij toch ook wel om bekend: als liefhebber van mooie reizen naar verre oorden. Veel sterkte, familie en vrienden.
geschreven op 2022-06-17 door Frank
Wat een schrik. Een zo vrolijke man is niet meer. Gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel sterkte met de verwerking hiervan.
geschreven op 2022-06-17 door Ineke Joosten
Gecondoleerd. Hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Liefs Jeroen, Susan & Nina Tieken
geschreven op 2022-06-17 door Tieken
Zo’n vrolijke noot op de werkvloer, altijd in voor een geintje en een lach. Wat een verschrikkelijk nieuws dat je er niet meer bent. We zagen elkaar af en toe, maar altijd in goed humeur. Rust zacht lieve Toon, je word gemist.
geschreven op 2022-06-17 door Jort van Biesen - DMG Klantenservice
Lieve Hannie en familie, Ik wens jullie heel veel kracht, moed en liefde voor elkaar om deze donkere tijd door te komen. Vreselijk en niet te bevatten, zomaar uit het leven gerukt. Maar weet…. Toon is niet meer waar hij was… Maar hij gaat nu overal waar jullie zijn. Dikke kus Melanie (collegavan Hannie)
geschreven op 2022-06-17 door Melanie Verriet
Toon, ik heb maar enkele maanden met je samengewerkt, maar ik genoot van je reisverhalen , je humor en je hulp die je iedereen bood bij vragen. Alle vrienden en familie veel sterkte toegewenst.
geschreven op 2022-06-17 door Richard Renders
Toon rust zacht. Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach om de herinnering. Hannover,Joyce,Mark en naasten veel sterkte om dit verlies te dragen. Ik denk aan jullie, liefs Miranda
geschreven op 2022-06-17 door Miranda Sluijs
Heel erg geschrokken. Van harte gecondoleerd met dit groot verlies. Wij wensen jullie dan ook heel veel sterkte toe.
geschreven op 2022-06-17 door Willie en Paula van Brandenburg
Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit intense verlies van Toon. Woorden schieten ons te kort.
geschreven op 2022-06-17 door Fred sandy sven en amy van ingen
Lieve Hannie, Joice, Ronnie,Elize,Thomas en Mark. Heel veel kracht en sterkte gewenst met het overlijden van Julile geliefde Toon. Wat mocht ik hem graag.! ik zal er voor je zijn lieve Hannie. Liefs Peter en Ria.
geschreven op 2022-06-17 door Ria van der well- vinckx
We zagen elkaar niet veel, maar als we elkaar zagen was het goed, fijn, warm en droge humor:) Enorm schrikken, zo’n plotseling verlies! Ik wens Hannie, Joyce, Mark, familie en vrienden heel veel sterkte! Liefs Angela
geschreven op 2022-06-17 door Angela Cuypers
Het is moeilijk te bevatten,we wensen Hannie en familie veel sterkte en gecondoleerd met dit grote verlies.
geschreven op 2022-06-17 door Jeanette, Amir,en MAno
Lieve Toon, dat was de man zoals ik je kende. Altijd behulpzaam en meedenkend. Samen gelachen en ook heerlijke gesprekken gehad over van alles en nog wat. Wat gek dat ik je niet meer zie op de werkvloer, terwijl dat zo leuk was na 10 jaar telefonisch contact vanuit het opleverteam, je toen binnen zat en ik je toen bijna elke dag zag. Wat had je het leuk! Was zo fijn om je ons om heen te hebben Toon. We gaan je missen! Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.
geschreven op 2022-06-17 door Margriet Sprangers
Heel veel sterkte, met het gemis van deze topper, toon ik ga je missen.
geschreven op 2022-06-17 door John Luckman
Hannie en fam Wij wensen jullie heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen. Annie Focke
geschreven op 2022-06-17 door Annie Focke
Ik heb er geen woorden voor…. Plotsklaps is Toon uit het leven weggenomen. Toon was echt op en top vakman en erg jammer dat al deze kennis en vakmanschap met zijn overlijden verloren is gegaan. Ik zal Toon me herinneren naast zijn vakmanschap dat hij ook een prachtig mens was. Ik wens de familie heel veel sterkte met dit zware onverwachte verlies. Thelco van der Zandt namens Reddy Keukens Heteren.
geschreven op 2022-06-17 door Thelco van der Zandt
Brand een kaarsje

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this