Janneke Stellinga

03 juni 2022
Overleden 2021 Janneke Stellinga

Afbeelding: schilderij “de zee bij Katwijk” door Jan Toorop
‘Komt tot mij, allen, die vermoeid en belast zijn, en ik zal u rust geven’
Matteüs 11:28
Wij hebben afscheid genomen van onze mooie, weerbarstige en magische moeder en oma

Janneke Stellinga
(Janna)
Voorburg, 21 maart 1938 – Haarlem, 3 januari 2022

Jan-Peter en Laura
Anne-Marie en Tom
Jelmer
Florien
Monica en Frans

We zullen in besloten kring afscheid nemen

09 juni 2022
De rouwkaart De rouwadvertentie
Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding

Reacties

Janneke was mijn nichtje die vroeger bij ons in Bilthoven wel kwam logeren. Haar moeder, Janna Ringnalda, was de zus van mijn moeder, Annetje R. We zagen elkaar weer voor het eerst bij de begrafenis van Janneke’s oudste zus, Edith. Toen hebben we wel even een intensief gesprek gevoerd. Het spijt me dat ik niet bij de afscheidsplechtigheid aanwezig kan zijn.Jullie allen gecondoleerd met het verlies van jullie moeder/schoonmoeder en oma. Veel sterkte !
geschreven op 2022-06-20 door Bertien De Moor
Lieve mensen, van harte gecondoleerd met het overlijden van Janneke Wij wensen jullie veel sterkte We komen t.z. t een keer naar Utrecht Uiteraard na afspraak Maak het goed Ruurd en Lida
geschreven op 2022-06-20 door Ruurd en Lida
Beste familie, gecondoleerd met Janneke, ik wens jullie veel sterkte met het verwerken van dit verlies. in nagedachtenis van Janneke, deel ik graag dit gedicht: Je hebt nu rust gevonden al is vol droefheid ons hart. Je lijden zien en niet kunnen helpen dat was onze grootste smart.
geschreven op 2022-06-20 door Anne Stellinga
Met warme herinneringen denk ik terug aan deze lieve vrouw. Het ga je goed Janneke🙏🏻 ♥️ Familie gecondoleerd met dit verlies.
geschreven op 2022-06-20 door Maaike Jansen
Mooie afscheidsbijeenkomst van mijn zus Janneke, lieve mensen, ik was er bij gelukkig en mocht mijn verhaal doen, wat fijn was. . . . . ik had het thuis nog eens willen bekijken, maar helaas was dit onmogelijk. . . . . Misschien is er nog een opname ? Goede reacties gewenst, en sterkte in de dagen hierna, zónder Janneke, liefs, Monica Gorter.
geschreven op 2022-06-20 door Monica Gorter
Brand een kaarsje

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this