Bart de Jonge

13 juni 2022
Overleden 2020 Bart de Jonge

Dit is de tijd. God zelf staat zonder

zich te verroeren andersom.

Dit is de tijd. Er gebeurt geen wonder,

maar Hij telt langzaam van één tot honderd,

tot honderdtien…en dan: ‘Ik kom’.

13 juni 2022
De rouwkaart De rouwadvertentie
Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding

Reacties

Lieve Bart, Het is vreemd dat je niet meer bij ons bent. Mijn oudere en ervaren collega in Lelystad, en samen met Ina, een trouwe vriend in de decennia die volgden. Ik heb je moed in de strijd tegen de ziekte bewonderd deze laatste jaren. Rust nu zacht in God’s eindeloze Liefde! Lieve Ina en Tineke, Erik en Iñez, en familie, weet dat ik aan jullie denk, en morgen het afscheid van Bart mee beleef. Heel veel sterkte gewenst, en zegen op de dienst. Een warme omhelzing bij dit grote verlies. Jet
geschreven op 2022-06-13 door Jet den Hollander
Beste Ina en (Klein) kinderen, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Bart en we wensen jullie veel sterkte bij het definitief afscheid nemen. Hoe beperkt. Wellicht ook, tot nu was Bart er nog steeds en dat is straks niet meer zo. Dat de herinneringen aan hem en jullie liefde voor elkaar jullie mag sterken en troosten, met hulp van Hem wiens geboorte we pas hebben mogen vieren
geschreven op 2022-06-13 door Diana en Willem van Dijk
Ina, kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met het overlijden van Bart. Heel veel sterkte gewenst voor nu en in de toekomst. Lieve groet, Helmich, Jenny en Esther Lubberts
geschreven op 2022-06-13 door Jenny Lubberts
Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Bart, o.a. bariton van het Flevolands mannenkoor. Helaas het afgelopen jaar weinig meer ontmoet vanwege deze covid tijd, hierdoor kunnen we ook geen afscheid van Bart nemen als koor zijnde. Bij deze wil ik jullie veel sterkte en kracht toewensen en hopelijk zullen de herinneringen jullie troosten aan Bart.
geschreven op 2022-06-13 door Albert Fassaert, bariton FMK
Wat was meester Bart een geweldige leraar ! Heb hem in gr 3 gehad 1 dag in de week, groep 4, 5 en 6 elke dag. Hij heeft mij naast school ook veel geleerd over het leven. Fantastisch herinneringen aan hem. Veel sterkte voor de nabestaanden.
geschreven op 2022-06-13 door Jessica de Waal
Ina en familie de Jonge, Mijn condoleances en medeleven voor jullie. Met respect Heb ik Bart leren kennen als koorlid, bescheiden maar met goede stem. Fysiek was hij tot het laatste toe aanwezig. Voor nu en de komende tijd wens ik jullie sterkte om het verlies van Bart te dragen.
geschreven op 2022-06-13 door Ton Westerhuis
We wensen jullie heel veel sterkte en kracht de komende tijd. Ondanks dat de krachten afnamen is nu het moment om afscheid te nemen van uw man en jullie vader.
geschreven op 2022-06-13 door Nicolet Groeneweg
Gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa. Heel veel sterkte! Robert en Ella
geschreven op 2022-06-13 door Robert Jilderts
Gecondoleerd met het verlies. Heel veel sterkte en kracht deze tijd. De kerkdienst was erg bijzonder. Namens Yvonne en mij.
geschreven op 2022-06-13 door Freek Veeneman
Tante Ina kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het verlies van oom Bart. We vonden het zeer speciaal om op deze manier toch bij de uitvaart aanwezig te zijn. We wensen jullie veel sterkte voor de komende tijd. Meiny en Jolanda Vera , Marco en Tim.
geschreven op 2022-06-13 door Meiny en Jolanda Kwant
Ina en (klein)kinderen Gecondoleerd met het overlijden van jouw man,jullie vader en opa. Ik leef mee met jullie. Ik hoop dat jullie troost zullen vinden in het geloof en de liefde voor elkaar als gezin.
geschreven op 2022-06-13 door Johannes de Vries
Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Rust zacht lieve buurman bart
geschreven op 2022-06-13 door Cor,laura sophie en jens
Geachte familie , we condoleren jullie met het overlijden van uw man en vader . Ik herinner hem als een fijne , aardige zanger van ons FMK waar ik zelf nu 27 jaar lid van ben . Helaas konden we door de Corona niet het afscheid van hem nemen zoals we gewend zijn om tijdens de dienst als koor te zingen . Gelukkig heb ik door het volgen daarvan op internet toch nog kunnen meeleven en luisteren naar de diverse mooie liederen. We hopen dat jullie door de goede herinneringen aan hem , de kracht zullen vinden om het verlies te kunnen dragen .
geschreven op 2022-06-13 door Frans de Ruijter
Lieve Ina en kinderen, De eerste kennismaking met Bart was als achterburen aan de Slinge. Vervolgens als leerkracht van onze kinderen op ’t Leerhuys. Later werden we collega’s en leerden wij elkaar steeds beter kennen. Mede doordat mijn man Henk en ik van oorsprong uit dezelfde streek kwamen schepte dat een band. In de pauzes konden we o.a. heerlijk dialect met elkaar praten. Ook heb ik samen met Bart vele toertochten op de schaats gereden, o.a. in de Weerribben en elders in het land. Wat hebben wij samen genoten van die tochten. Op een gegeven moment woonden wij allebei op het Karveel en steeds vaker ging ik buurten bij Ina. Henk en ik kwamen op de verjaardag van Bart. Dit was altijd weer gezellig. Lief en leed deelden wij met elkaar. Helaas is daar een eind aangekomen nu wij allebei onze mannen moeten missen. Maar Ina, de herinneringen dragen we vol liefde in ons hart mee en wij zijn er voor elkaar!! Liefs, Gerry
geschreven op 2022-06-13 door Gerry Rozendaal
Fam. de Jonge: Wij condoleren u met het overlijden van Bart. Heel veel sterkte. Vanmiddag de dienst geluisterd/gezien. Een waardige plechtigheid. Waardering voor de vele mooie FMK mannenkoor liederen. De laatste jaren veel met Bart gesproken/gemaild. Hij was een prettig mens, en zo blijf ik hem herinneren.
geschreven op 2022-06-13 door Tammo Dorenbos
Beste fam. de Jonge: Wij leven op afstand met jullie mee in deze bijzondere tijd bij het afscheid van Bart. Heb hele goede herinneringen aan hem als collega. Ook als volkstuinder kon ik elke keer genieten van zijn tuin en schuurtje als ik er langs fietste. Liefs : Louise en Jan Woertel
geschreven op 2022-06-13 door Jan Woertel
Dag Ina en kinderen, ik heb Bart leren kennen in de ouderraad van ’t Leerhuis. We hebben al die tijd een geweldige samenwerking gehad. Mede namens Jennie wens ik jullie veel sterkte toe voor de toekomst..
geschreven op 2022-06-13 door Meine de Jong
Beste Ina, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het overlijden van Bart. Veel sterkte en steun toegewenst. Ik heb de beste herinneringen aan Bart uit de tijd, al weer lang geleden, dat wij samen in de beroepingscommissie zaten. Bart had een heldere mening en gaf die dan ook. Op een zondag gingen wij een dominee horen die een dienst verzorgde op een camping. Toen ik s’ morgens vroeg bij jullie voor de deur stond, kwam Bart naar buiten in een korte broek. Toen hij mijn verbaasde gezicht zag, zei hij: “We gaan toch naar de camping?’ Geweldig!
geschreven op 2022-06-13 door Theo Grootjen
Ina en (klein)kinderen, gecondoleerd met het verlies van je man, jullie vader en grootvader. Ik heb Bart lang geleden al leren kennen als collega en wat hebben we mooie tijden beleefd als team met elkaar. Later heeft hij me als invaller wegwijs gemaakt in de bovenbouw. Als roostermaker van de PGL hadden we ook nog vaak contact vanwege de WaterWijkVieringen. Ook hield hij me op de hoogte van zijn gezondheid en ik heb grote bewondering voor zijn doorzettingsvermogen. Hij kwam er altijd weer doorheen tot het de tijd was…… Het was een mooie afscheidsdienst met ontroerend prachtige muziek. Ik wens jullie medeleven en goede herinneringen toe.
geschreven op 2022-06-13 door Greet Wesselink
Beste Ina en familie, Van harte gecondoleerd met het verlies van Bart. Wat heeft hij het lang vol gehouden! Het was nu tijd voor hem en hij is uit zijn lijden verlost! Dat dat een grote troost voor jullie mag zijn! Voor nu en voor de toekomst. Veel sterkte allemaal. Met vriendelijke groet, Diny van der Lugt-Boom
geschreven op 2022-06-13 door Diny van der Lugt
Brand een kaarsje

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this