William Baird Taylor – Bill –

William Baird Taylor overleden 31 juli 2023

William Baird Taylor – Bill –

The life that I have
Is all that I have
And the life that I have is yours.
The love that I have
Of the life that I have
Is yours and yours and yours.
A sleep I shall have
A rest I shall have
Yet death will be but a pause.
For the peace of my years
In the long green grass
Will be yours and yours and yours.

14-10-1943

31-07-2023

9 reacties op “William Baird Taylor – Bill –”

 1. Sylvia westhoven avatar
  Sylvia westhoven

  Rust in vrede Ome Bill , proost op het leven met je vrienden boven.

  Je zal niet vergeten worden
  Maak plezier boven lach en huil om leuke en rotte momenten.
  Zet de ziel vrij.

  Liefs sylvia.

 2. Henk Boonstra avatar
  Henk Boonstra

  Bill heb ik niet persoonlijk gekend,
  Ik weet dat het een goede vriend was en collega zanger van Zanger Vince
  Heb Filmpje van Bill en Vince samen met Sweet Caroline
  Namens mij als beheerder van de Fanclub Vince
  Gecondoleerd met dit groot verlies en heel veel sterkte toegewenst
  Nu zingen Bill en Vince samen weer de sterren aan de hemel

 3. kelly avatar
  kelly

  lieve ome bill , wat een mooie tijden hebben we gehad , zing boven verder met je broers (tommy) en zussen , laat het hier beneden stralen

  and I give it time….

 4. Emile Schippers avatar
  Emile Schippers

  Bill was een geweldig muzikant met een groot hart. Een warme vriend. Ik kende hem al vele jaren. Ik ga hem zeer missen. Veel sterkte voor Gerda en de overige familie.

 5. Sjaan & Ed avatar
  Sjaan & Ed

  Lieve Bill bedankt voor de mooie herinneringen die we hebben . Rust in vrede vergeten wordt je niet . Veel sterkte voor Gerda en de Familie

 6. Yvonne Clemens-Simons avatar
  Yvonne Clemens-Simons

  Lieve ome Bill,
  Dat je nu mag rusten in vrede.

  Lieve tante Gerda en familie,
  Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd.
  Weet als geen ander wat jullie nu door maken. Helaas
  Dikke knuffel en kus voor jullie allemaal.
  In gedachte bij jullie.

 7. Stefan Mönch avatar
  Stefan Mönch

  Ik ken Bill als zanger en gitarist van de band Mustang waarin hij ondermeer samen met mijn vader speelde.
  Bij deze wil ik Gerda en familie condoleren en veel sterkte wensen met het verlies van Bill.

 8. Rinus Goedegebure avatar
  Rinus Goedegebure

  Adios amigo, adios my Friend, the road we have travelled has come to an end.
  Maar wat blijft zijn de vele dierbare herinneringen de we hebben beleefd in Bands en als Duo.
  Dank daarvoor.
  I know that I won’t forget you.
  Gerda en familie wens ik heel veel sterkte toe.

 9. Bas Hilbert avatar
  Bas Hilbert

  Lieve Bill, rust in vrede! Ik heb alleen maar mooie herineringen aan jou. De verjaardagen met muziek en gezelligheid! Ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe! Veel liefde van ons, familie hilbert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noach Uitvaartzorg
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
powered by Google
ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader