Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Begrafenisondernemer Lelystad

In het hart van Lelystad, met zijn unieke uitstraling en gemeenschapsgevoel, begrijpen we bij begrafenisondernemer Lelystad, Noach Uitvaartzorg, hoe belangrijk het is om op een respectvolle manier afscheid te nemen van een dierbare. Het verlies van een naaste brengt veel verdriet met zich mee, en tegelijkertijd de zware taak om een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de overledene en biedt troost aan de nabestaanden.

98% beveelt onze diensten aan

Begrafenisondernemer Lelystad draagt zorg voor de gehele uitvaart, samen organiseren we een uniek en persoonlijk afscheid

Het verdriet en de last van het organiseren van een uitvaart

Het overlijden van een dierbare brengt niet alleen een golf van emoties met zich mee, maar ook de uitdaging om een uitvaart in Lelystad te regelen. Of je nu kiest voor een begrafenis of crematie, elke stap van het proces vraagt om aandacht en zorg. Hoe zorg je voor een waardig afscheid dat past bij de persoonlijkheid van de overledene en tegelijkertijd recht doet aan de behoeften van de nabestaanden?

Diensten van Noach Uitvaartzorg: Met zorg en aandacht

Bij onder andere het Crematorium en Uitvaartcentrum Lelystad staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het uitvaartproces. Van het eerste moment van overlijden tot na de plechtigheid, bieden wij ondersteuning bij het regelen van de uitvaart, het vastleggen van de wensen, het kiezen van de juiste kist, het verzorgen van rouwkaarten, en het organiseren van vervoer. Het uitvaartcentrum aan de Oostranddreef biedt een sfeervolle aula en is gemakkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer.

Onze uitvaartverzorger in Lelystad staat 7 dagen per week voor je klaar om je te ondersteunen bij het organiseren van een crematie of begrafenis
Onze uitvaartondernemer zal je adviseren over alle mogelijkheden rondom het regelen van de afscheidsceremonie

Een persoonlijke uitvaart in Lelystad en omgeving

Elke uitvaart is uniek. Wij helpen je om een persoonlijke uitvaart voor je dierbare te regelen die de overledene eer aandoet en nabestaanden helpt bij het proces van rouwen. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren over de vele mogelijkheden binnen Lelystad en omgeving, van de keuze van de begraafplaats tot aan de invulling van de uitvaartdienst. Wij zorgen ervoor dat alle details worden verzorgd, zodat je je kunt richten op het afscheid nemen.

Neem gerust contact op met onze uitvaartverzorgers

Heb je vragen over het regelen van een uitvaart in Lelystad, of wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden en om je te begeleiden in dit moeilijke proces. Samen zorgen we voor een waardig en betekenisvol afscheid van jouw dierbare in Lelystad en omgeving.

De uitvaartverzorgers van begrafenisondernemer Lelystad, Noach Uitvaartzorg, Ronald Tiemes en Linda van Altena, dragen zorg voor de begeleiding van alle uitvaarten
Begrafenisondernemer Lelystad, Noach Uitvaartzorg, garandeert een betere uitvaart ervaring, ongeacht budget, geloofsovertuiging of sociale status

Begrafenisondernemer Lelystad, Noach Uitvaartzorg, staat garant voor een waardig afscheid

Bij Noach Uitvaartzorg in Lelystad begrijpen wij het belang van een persoonlijke benadering in deze moeilijke tijd. Met onze uitvaartverzorging en jarenlange ervaring staan wij garant voor een waardig afscheid, waarbij we alle zorg uit handen nemen. Zo kun jij je volledig richten op het herdenken en het afscheid nemen van jouw dierbare.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van Begrafenisondernemer Lelystad, Noach Uitvaartzorg?

Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare op elk moment kan plaatsvinden en daarom zijn we dag en nacht bereikbaar. Voor persoonlijk advies of het regelen van een uitvaart in Lelystad, kun je ons 24 uur per dag contacteren.

Kan ik een uitvaart op maat regelen bij Begrafenisondernemer Lelystad, Noach Uitvaartzorg?

Ja, elke uitvaart Lelystad is uniek. Bij begrafenisondernemer Lelystad adviseren en assisteren je graag bij het vormgeven van de uitvaart volgens de uitvaartwensen en persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. Een persoonlijk gesprek behoort ook tot de mogelijkheden om samen de uitvaart uniek te maken.

Wat zijn de mogelijkheden voor een begrafenis in Lelystad?

In de regio Lelystad bieden we diverse mogelijkheden voor een begrafenis in Lelystad, van een traditionele begrafenis bij de algemene begraafplaats tot een meer persoonlijk ingerichte ceremonie op een van onze locaties. Graag informeren wij je over de mogelijkheden, grafrechten, en helpen we bij het kiezen van een geschikt grafmonument.

Wat moet ik doen direct na het overlijden in Lelystad?

Bij een overlijden in Lelystad is het belangrijk om eerst een arts te laten komen die het overlijden officieel vaststelt. Hierna kun je contact met begrafenisondernemer Lelystad opnemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar om je te assisteren bij de eerste stappen en het regelen van de uitvaart.

Hoe kan ik een uitvaartkist selecteren bij het regelen van een uitvaart in Lelystad?

Wij hebben een breed assortiment aan uitvaartkisten in verschillende stijlen en materialen. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen de mogelijkheden en bespreken we je wensen. Ons doel is om een uitvaartkist te vinden die past bij de uitstraling van de uitvaart en de wensen van de overledene of nabestaanden.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het crematorium en uitvaartcentrum in Lelystad?

Ja, bij zowel het crematorium als uitvaartcentrum in Lelystad is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor jou en jouw gasten. Wij adviseren je graag over de locaties en de bereikbaarheid.

Kan ik vooraf mijn eigen uitvaartwensen bespreken met de uitvaartonderneming in Lelystad?

Zeker, het is mogelijk om vooraf je persoonlijke uitvaartwensen met begrafenisondernemer Lelystad te bespreken. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Het helpt bij het vormgeven van de uitvaart en zorgt ervoor dat de wensen duidelijk zijn voor jouw nabestaanden. Wij staan open voor al je vragen en helpen je graag bij het plannen van een persoonlijke uitvaart.