Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Begrafenisondernemer Kampen

In Kampen, IJsselmuiden en de wijde regio weten wij, begrafenisondernemer Kampen, Noach Uitvaartzorg, hoe belangrijk het is om op een respectvolle en betekenisvolle manier afscheid te nemen van een dierbare. Het verlies van een naaste is een van de moeilijkste momenten in het leven en brengt naast veel verdriet ook de zware taak met zich mee om een uitvaart te regelen die recht doet aan de overledene.

98% beveelt onze diensten aan

Begrafenisondernemer Kampen zorgt ervoor dat de uitvaart precies naar wens is

De uitdaging van het afscheid nemen

Het overlijden van een naaste brengt een golf van verdriet met zich mee en confronteert nabestaanden met de uitdaging om een uitvaart te regelen. Of je nu kiest voor een begrafenis of crematie, in Kampen of in omliggende gebieden zoals Dronten, het organiseren van een uitvaart brengt veel beslissingen met zich mee. Van het vastleggen van de wensen van de overledene tot het kiezen van de juiste uitvaartverzorger, elke stap vraagt om zorgvuldige overweging.

Noach Uitvaartzorg: Persoonlijke begeleiding en zorg in Kampen

Bij Noach Uitvaartzorg, begrafenisondernemer Kampen begrijpen wij dat iedere uitvaart uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces van afscheid nemen. Van de voorbespreking tot aan de dag van de uitvaart, wij zorgen ervoor dat alle zorg uit handen wordt genomen, zodat jij je kunt richten op het persoonlijke afscheid van jouw dierbare.

Onze uitvaartverzorgers in Kampen luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een betere uitvaart ervaring
Bij begrafenisondernemer Kampen zorgen onze uitvaartverzorgers Linda van Altena en Ronald Tiemes voor de complete uitvaartbegeleiding

Een uitvaart die past bij jouw wensen met onze uitvaartverzorgers

Wij vinden het uiterst belangrijk dat nabestaanden niet onnodig belast worden met financiële verrassingen achteraf. Daarom bieden wij transparantie in de kosten en helpen wij je bij het maken van keuzes die passen binnen jouw budget. Van de keuze van de uitvaartkist tot aan de catering en het verzorgen van de rouwkaarten, wij adviseren en begeleiden je met een persoonlijke benadering om een waardige en mooie uitvaart te realiseren die voldoet aan alle persoonlijke wensen.

Neem contact op met begrafenisondernemer Kampen voor een vrijblijvende offerte

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Kampen, IJsselmuiden, Dronten of de omgeving? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden en om een vrijblijvende offerte op te stellen. Op onze website vind je meer informatie over onze uitvaartverzorging en de diensten die wij bieden.
Eventuele uitvaartwensen kun je van te voren gratis en vrijblijvend bespreken met Ronald of Linda van begrafenisondernemer Kampen
Met meer dan 6 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten kun je met een gerust hart de hele organisatie aan ons overlaten

Betrokken, professioneel & een luisterend oor

In Kampen en omstreken staat Noach Uitvaartzorg bekend om onze betrokkenheid, professionaliteit en ons luisterend oor. Met meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten, begeleiden wij je met zorg en aandacht van begin tot eind, om een waardig afscheid te verzekeren dat recht doet aan jouw dierbare.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Wat moet ik direct doen na een overlijden in de regio Kampen?

Bij een overlijden in regio Kampen is het allereerst belangrijk om contact op te nemen met een ervaren uitvaartverzorger zoals Noach Uitvaartzorg uit. Wij staan dag en nacht voor je klaar om de eerste stappen van de uitvaartzorg in Kampen voor je te regelen.

Hoe kan ik een uitvaart in Kampen regelen die past bij de wensen en het budget bij begrafenisondernemer Kampen?

Begrafenisondernemer Kampen, Noach Uitvaartzorg, werkt nauw met je samen om een persoonlijke uitvaart samen te stellen die voldoet aan de wensen en binnen het budget past. Tijdens een bespreking nemen wij alle mogelijkheden door, van het soort kist tot aan de locatie van de uitvaartdienst.

Is het mogelijk om alvast mijn eigen uitvaartwensen vast te leggen bij een begrafenisondernemer in Kampen?

Jazeker, bij Noach Uitvaartzorg kun je alvast je uitvaartwensen vastleggen. Dit geeft niet alleen rust aan jezelf, maar ook aan je nabestaanden. Linda en Ronald helpen je graag bij het vastleggen van deze wensen en het adviseren over de mogelijkheden.

Wat doen ervaren uitvaartverzorgers van begrafenisondernemer Kampen in geval van een overlijden?

De ervaren uitvaartverzorgers van begrafenisondernemer Kampen, zoals Ronald Tiemes en Linda van Altena, staan klaar om direct actie te ondernemen bij een overlijden. Zij regelen alles van het verzorgen van de overledene tot aan de administratieve zaken. Dit alles gebeurt in overleg met jou, om een mooie uitvaart volgens de wensen van de overledene te verzorgen.

Kan ik bij Noach Uitvaartzorg terecht voor zowel een begrafenis als crematie in de regio Kampen?

Bij begrafenisondernemer Kampen kun je terecht voor zowel een begrafenis als een crematie. Wij informeren je over de diverse mogelijkheden en begraafplaatsen in en rond Kampen, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken die past bij de wensen van de overledene en de familie.

Hoe zorg ik ervoor dat de uitvaart van mijn dierbare uniek en persoonlijk wordt?

Elk afscheid is uniek en wij helpen je graag bij het creëren van een gepaste persoonlijke uitvaart. Door te luisteren naar jouw wensen en deze te combineren met onze kennis en ervaring, streven we ernaar om een mooi afscheid te organiseren dat recht doet aan het leven van je dierbare.

Hoe kan ik de kosten voor een uitvaart in Kampen laag houden?

Een uitvaart kan aanzienlijk in kosten variëren, afhankelijk van je wensen. Begrafenisondernemer Kampen, Noach Uitvaartzorg, biedt verschillende pakketten en mogelijkheden aan die kunnen helpen om de kosten beheersbaar te houden. Een open gesprek over wensen en budget is essentieel, evenals het bekijken van eventuele uitvaartverzekeringen die de kosten kunnen dekken.