Afscheidshuis Flevoland

Huiselijke sfeer

Soms kan het rustgevend zijn om de overledene niet thuis te hebben, maar wel te kunnen bezoeken in een huiskamerachtige omgeving. Wij hebben daarvoor diverse afscheidskamers beschikbaar.

Voelt aan als thuis

U kunt elke dag op bezoek komen. Wanneer u een afspraak maakt, ontvangen we u graag in ons pand aan de Ambachtshof. Er is rust en ruimte om uw gevoelens te uiten. Er zijn geen andere bezoekers, dus u kunt uzelf zijn. De warme sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Afscheidshuis Flevoland afscheidskamer 1
Afscheidshuis Flevoland afscheidskamer 2
Afscheidshuis Flevoland exterieur 1
Afscheidshuis Flevoland exterieur 2

Vertrouwde omgeving

Uw wensen zijn belangrijk voor ons. Soms zijn het kleine details die er toe doen, zoals het branden van een kaarsje, het uitstallen van foto’s of het neerzetten van bloemen. U kunt de ruimte ook persoonlijk aankleden, zodat u afscheid kunt nemen in een omgeving die voor u betekenis heeft en samen met mensen die u dierbaar zijn.

Ontvangst bij het Afscheidshuis met een kopje koffie of thee

Warm ontvangst

U wordt begroet met een kopje koffie of thee zodra u binnenkomt. De uitvaartassistent, een vertrouwd gezicht, is aanwezig om uw vragen te beantwoorden en naar u te luisteren. Ook aan de kinderen is gedacht.

Kinderen bij het afscheidshuis

Sfeervol Afscheidshuis

Ondanks de locatie van ons gebouw, heeft ons gebouw karakter, met prachtige details en een huiselijke setting. Deze sfeer geeft rust en het is heerlijk om te ervaren hoe knus en warm onze kamers zijn.