Aankleden van de uitvaart

Bij het regelen van een uitvaart dient u rekening te houden met veel dingen. Vaak kunt u vooraf al enkele dingen regelen, zodat u tussen het overlijden en de daadwerkelijk uitvaart minder hoeft te doen. Laat uzelf inspireren door onderstaande pagina’s.

Rouwkaarten ontwerpen en versturen

Wij weten uit eigen ervaring dat het nabestaanden vaak troost biedt wanneer ze een rouwkaart (laten) maken die recht doet aan hun overleden dierbare. Een standaard kaart, of juist een persoonlijke kaart op prachtig (duurzaam) papier. Ontworpen door onze specialisten, gedrukt en afgeleverd bij naasten. Doe inspiratie op met onze rouwkaarten.

Lees meer


Uitvaartkisten

Uitvaartkisten zijn er tegenwoordig in allerlei soorten, materialen en kleuren. Kies u voor een ecologische kist gemaakt van FSC hout, of gaat u voor een budgetvriendelijke kist met eiken fineer. Of gaat uw voorkeur liever uit naar een uitvaartmand of opbaarplank? Met onze uitvaartkisten maakt u de uitvaart nog persoonlijker.

Lees meer


Bloemen en kransen

Bij bijna elke uitvaart maakt men wel gebruik van rouwbloemen, rouwkransen of boeketten. Deze kunt u eventueel op maat laten vormgeven. Veel van onze bloemisten toveren eenvoudige bossen bloemen om tot ware kunstwerken. Wilt u een bepaalde sfeer creëren, dan kunnen de door ons gemaakte boeketten u voorzien van inspiratie.

Lees meer


Vervoer

Ook de laatste rit kunt u zelf vorm geven. Rouwvervoer is er in allerlei soorten en maten, van een rouwkoe, vrachtwagen, bakfiets, verlengde Fiat 500 en ga zo maar door. Tegenwoordig hoeft u niet meer genoegen te nemen met een zwarte rouwauto. Door het rouwvervoer af te stemmen op uw wensen, maakt u de uitvaart nog persoonlijker.

Lees meer


Urnen

Veel mensen kiezen ervoor om de as van hun dierbare in een speciale urn te bewaren en thuis een speciaal plekje te geven. Urnen zijn er in allerlei kleuren, materialen en vormen. Gaat u voor een simpele urn die binnen uw budget valt, of juist voor een eyecatcher die opvalt in uw woonkamer. Er zijn wel duizenden soorten urnen. Daarom willen wij u inspiratie bieden op onze urnen pagina.

Lees meer


Assieraden

Assieraden helpen u om het verlies van uw dierbare te verwerken. U draagt immers de as altijd dicht bij u. Dat is het grote verschil tussen een urn en een assieraad. De tastbaarheid van de herinneringen geeft veel mensen steun gedurende het rouwproces. Doe inspiratie op met deze assieraden.

Lees meer

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this